Murerfirma i Valby

Har du opdaget skader på din facade eller er dine fuger blevet lidt trætte? Tag dit lokale murerfirma i Valby med på råd og få udbedret facade og fuger, så din klimaskærm giver optimal beskyttelse til huset.  

Hvad er klimaskærm?

Husets klimaskærm sammenlignes nogle steder med en kæmpe tehætte, der har til formål at holde huset varmt og tørt. Det er med andre ord de bygningsdele, der adskiller boligens indre fra det ydre dvs. døre, vinduer, tag, ydermure, sokkel etc. Dit murerfirma i Valby er med til at sikre, at din klimaskærm fungerer optimalt og på bedste vis sørger for at holde varmen inde og vand, træk og kulde inde.

Skal huset kunne ånde?

Selvom huset skal være tæt og kunne holde på varmen, skal det alligevel kunne ånde. Det handler nemlig om, at der skal være en vis form for udskiftning af luft, så den fugtige, ”brugte” luft inden døre, skal erstattes med frisk, tør luft fra det fri. Hos dit murerfirma i Valby møder vi mange ældre huse, hvor luftudskiftningen er alt for stor og ukontrolleret pga. utætheder omkring vinduer, døre og i forbindelse med murværk.

Efterisolering af murstenshuse

Et af de vigtigste steder at starte med at forebygge utætheder og varmetab er med efterisolering af murværket. Den oplagte mulighed er en hulmursisolering, der nedsætter varmeforbruget og bidrager til et bedre indeklima. I mange tilfælde vil du faktisk kunne mærke på selve væggen, at temperaturen bliver flere grader højere efter operationen. Hvis du er interesseret i en hulmursisolering, kan du tage fat i dit murerfirma i Valby for en snak om de indledende øvelser. .

Murværkets tilstand inden isolering

Det er vigtigt, at du får undersøgt tilstanden af murværk og fuger inden du kaster dig ud i en hulmursisolering. Dit murerfirma i Valby har stor ekspertise på området og undersøger, om det er en mulig løsning for dig at få foretage en hulmursisolering.