Murerfirma i Rødovre

Som lokalt murerfirma i rødovre servicerer vi mange faste kunder i området ved Damhussøen. Her løser vi alle mureropgaver og hjælper også med drift og vedligeholdelse for boligforeninger.  

Hvem er vi?

Vi har drevet murervirksomhed siden 2007og har hele vejen glædet os over, at vi gennem fornuftige priser, et højt fagligt niveau samt en kundeservice af de bedste, har været i stand til at konsolidere vores murerfirma i Glostrup, så vi i dag har en stabilt kundeunderlag, som igen og igen vælger os, når de skal have renoveret, bygget nyt eller bygget om. Det er vi naturligvis stolte af, og vi arbejder fortsat på at udvide vores forretning i en gunstig retning.

Trænger din skorsten til hjælp?

På mane ældre huse er der en skorsten, som ikke altid er blevet vedligeholdt efter alle kunstens regler. Det har medført, at vi i øjeblikket laver ganske mange renoveringer af netop skorsten. Dit murerfirma i Rødovre tilbyder rådgivning i forbindelse med renoveringen af din skorsten og vi håber på, at du får brug for vores ekspertise i den nærmeste fremtid.

Tid til et nyt bad?

Efter at have repareret den øverste etage af dit hjem og givet nyt liv til din skorsten, er tiden måske inde til at vi kigger nærmere på dine muligheder for et moderne og funktionelt badeværelse med masser af muligheder for at forkæle dig selv og dine nærmeste med nye, afslappende rammer. Se billederne fra vores nyeste projekter på hjemmesiden, hvor dit murerfirma i Rødovre med vores galleri har samlet eksempler på bad og brus i alle prisklasser. .

Klar til næste skridt?

Næste skridt kan være at overveje hvilke nyt tiltag, du kunne tænke dig at udsætte din bolig for. Det kan være både inde og ude – dit murerfirma i Rødovre træder gerne til med gode råd og høj faglighed, så du kan få det bedste projekt på tegnebrættet og få mest muligt ud af din investering i boligen.