Murerfirma i Køge

Der er mange gode grunde til at vælge dit murerfirma i Køge som din partner, når du skal have bygget nyt, bygget til eller renoveret det du har. Ring eller skriv til os, så vi kan komme i gang med dit projekt  

Var det noget med en ny trappe?

Hos dit murerfirma i Køge laver vi alle former for murerarbejde og løser typisk udendørsopgaver som facaderenovering, facaderens, fugerensning og renovering af trapper. Hvis din trappe er ved at være en smule medtaget og nedslidt er det på tide at få gang i murermesteren og få en snak om, hvad der kan gøres for at renovere din trappe.

Skridsikker trappe – er det noget for dig?

Er der tale om enkelte, afgrænsede steder hvor trappen er revnet, kan du formodentlige nøjes med en renovering, men er skaderne mere omfattende giver en helt ny trappe sikkert bedre mening for dig. Vi monterer den færdigstøbte trappe eller støber trappen i beton på stedet. Ovenpå betonen kan du vælge at få en særlig skridsikker belægning i materialer, der kan klare, hvis temperaturen kommer ned på minusgrader. Tag fat i dit murerfirma i Køge og lad os tage en trappesnak.

En muret trappe er det smukke alternativ

Med betontrappen er der mange muligheder både når det kommer til selve trappen-fundamentet og de forskellige belægninger. Ønsker du imidlertid noget helt særligt til dit indgangsparti og er du træt af den mere traditionelle betontrappe, kan alternativet være en muret trappe i en sten, der passer til din facade. Vil du undgå et gelænder i støbejern, kan dit murerfirma i Køge lave en halvmur, der fungerer som gelænder. Muren kan evt. pudses op i samme farve som facaden.

Det bedste valg til dine boligdrømme

Murerfirma i Køge er det bedste valg, når du mangler en murersvend til at løse dine renoveringsmæssige udfordringer hurtigt og effektivt. Kontakt os allerede i dag, så vi kan komme i gang med at realisere dine drømme omkring boligen.