Murerfirma i Hvidovre

Er du på udkig efter et murerfirma i Hvidovre, som kan efterse facaden på din bolig, skal du ikke lede længere. Vi er et erfarent og kompetent murerteam med de dygtige medarbejdere.  

Vi er ikke længere væk end…

Hvis du er husejer og leder efter et lokalt murerfirma i Hvidovre bør du overveje at vælge os. Siden 2007 har vi kørt en succesfuld murervirksomhed, som har formået at vokse sig større. Væksten gælder ikke kun antallet af medarbejdere, men også vores kompetencer og måde at drive forretning på.

Vi tilbyder hovedentrepriser

I dag er der faste procedurer omkring hovedparten af vores arbejdsopgaver, og vi kan tilbyde at varetage dine opgaver i hovedentreprise. Gennem de mange år har vi nemlig opbygget et solidt og bredt funderet netværk af samarbejdspartnere fra andre håndværksfag, så dit murerfirma i Hvidovre kan tilbyde at løse større byggesager i hovedentreprise.

Hvad er hovedentreprise?

Indenfor byggeri findes der forskellige entrepriseformer, der handler om, hvordan byggesager i praksis struktureres og ledes, men ikke mindst hvem der har det juridiske og økonomiske ansvar for om fx budget og tidsplan overholdes. En hovedentreprise er den mest benyttede entrepriseform blandt private og nu kan dit murerfirma i Hvidovre altså også hjælpe dig her. .

Hvorfor vælge hovedentreprise?

At lede en større byggesag kan være en stor opgave – særligt, hvis du ikke kender til byggebranchen i forvejen eller i øvrigt har erfaring med projektledelse. Hvis du vælger hovedentreprisen, skal du selv stå for de indledende ting i byggesagen – primært kontakt til myndigheder og udvælgelse af tilbud. Når først byggeriet er i gang, står dit murerfirma i Hvidovre for den daglige ledelse samt overholdelse af budget og tidpslan. Det bliver med andre ord meget nemmere for dig at få bygget nyt, få bygget til eller få renoveret din bolig fra A-Z.