Murerfirma i Herlev

Det er i disse år vigtigere end nogensinde at nedbringe energiforbruget i boligen. En af de største poster på energiregnskabet er opvarmning – tag en snak med dit murerfirma i Herlev og spar penge på varmebudgettet  

Hvordan sparer jeg penge på varmebudgettet?

Der er flere muligheder for en stor reduktion af dit varmeforbrug, hvis du har en ældre murstensvilla, der ikke er blevet renoveret med tanke på mindre energiforbrug. Det betyder, at du sandsynligvis døjer med kolde vægge og trækgener, der ikke er til at undgå på trods af, at radiatoren står på max. Her kan en hulmursisolering være en mulighed, men du bør lade dit murerfirma i Herlev undersøge enkelte forhold, inden du beslutter dig.

Kan alle huse hulmursisoleres?

Det korte svar er nej. Det kræver nemlig, at muren er konstrueret således, at der er et hulrum mellem formuren og bagmuren af en vis tykkelse. I mange tilfælde er de ældre huse netop konstrueret på den måde, men der kan alligevel være forhindringer som fx faste bindere eller steder, hvor murene er muret sammen. Hvis det er tilfælde er hulmursisolering ikke en umulig løsning, men alternativer bør overvejes, da effekten ikke er optimal. Tag en snak med dit murerfirma i Herlev om alternativer.

Hvilke metoder findes der så til efterisolering?

Du kan også vælge en indvendig eller udvendig efterisolering, hvis hulmursisoleringen ikke er den optimale løsning hos dig. Dette er tilfældet i huse bygget får 1920’erne, hvor de massive vægge var mere udbredte. Mange af husene har en karakteristisk arkitektur, der vil blive ødelagt af en udvendig efterisolering, hvorfor den indvendige er at foretrække. Er di i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt dit murerfirma i Herlev for en dialog omkring mulighederne. .

Indvendig efterisolering

Den indvendige efterisolering er desværre den mindst energibesparende og den kan være problematisk på sigt. Hos dit murerfirma i Herlev anbefaler vi derfor, at du grundigt overvejer, om der er andre løsninger, der kan hjælpe dig til et mere økonomisk energiforbrug.