Murerfirma i Greve

Dit murerfirma i Greve er en veletableret virksomhed, som løser alle typer opgaver inden for murerfaget. Mangler du hjælp til at få renoveret facaden eller skal du have muret en ekstra væg, er du velkommen til at kontakte os.  

Den lokale murermester i Greve

Det er efterhånden ved at være en del år siden, at dit murerfirma i Greve så dagens lys. Siden 2007 har vi hjulpet en stadig større kreds af faste kunder med at forbedre deres hjem eller optimere indretningen på deres arbejdsplads.

Specialist i bad og brus

Murerfirmaet i Greve arbejder på opgaver både inde og ude, men har speciale i badeværelser, hvor vi gennem de seneste år har lavet bad, brus og wellness i både store villaer og mindre lejligheder. I vores galleri ser du et udpluk af vores nyeste arbejder – tag et kig og bliv inspireret til, hvordan du forkæler dig selv med nyt badeværelse i alle prisklasser.

Hvilken funktion har fugerne i facaden?

Hos dit murerfirma i Greve bliver vi til tider spurgt om, hvad fugens funktion egentlig er og hertil svarer vi, at den binder murstenene sammen og fungerer som en beskyttelse af stenene. Fugerne skal have en særlig hårdhed – er de for bløde er de ikke slidstærke og kan nemt kradses ud eller forvitre. Er de for hårde giver de ikke efter for de mange små bevægelser, som der konstant er i ethvert byggeri og der er risiko for skader på selve stenen, som kan knuses eller skalle. .

Nye fuger til murværket

På den klassiske murermestervilla finder du en solid facade, der som regel består af røde mursten holdt sammen af en mørtelfuge. Med tiden kan denne fuge begynde at forvitre og smuldre og dermed bliver risikoen for indtrængning af vand større. Trænger der vand ind i fugerne kan med tiden føre til fugtgener og skimmel- eller rådskader. Tjek derfor dine fuger en eller to gange om året og gør det grundigt.