Murerfirma i Ballerup

Vi er et lokalt murerfirma i Ballerup, og med os er du dækket 100 % ind, når teglsten flyver af taget, du overvejer ombygning, opmuring af en væg eller blot facaderens.  

Trænger du til forkælelse med et nyt badeværelse?

Men vi klarer også et moderne og funktionelt badeværelse, hvis det er, hvad du ønsker dig. Dit murerfirma i Ballerup giver dig masser af muligheder for selv at vælge, hvordan dit nye unikke badeværelse skal se ud. Vi kommer selvfølgelig med gode råd og forslag, men altid under hensyntagen til dine behov. Derfor garanterer vi, at du med et nyt badeværelse fra din murervirksomhed i Ballerup får masser af muligheder for forkælelse af både dig selv og dine nærmeste.

Bør du skille dig af med din skorsten?

Bor du et ældre hus med en skorsten, så kan det være, den ikke altid er blevet vedligeholdt, som den kunne ønske sig. Derfor laver dit murerfirma i Ballerup faktisk mange renoveringer af skorstene, som trænger til en kærlig hånd. Du overvejer måske, om det overhovedet kan betale sig at holde skorstenen ved lige, og om det ikke ville være lettere at fjerne den, men vi har faktisk erfaring med, at skorstenen fuldender ejendommens æstetik, og at den derfor ville se nærmest nøgen ud uden.

Er der nok luftudskiftning i dit hus?

Det er vigtigt med en god isolering for at holde på varmen. Men det er også vigtigt, at et hus kan ånde, og derfor skal der være en vis luftudskiftning, så den udåndede og også fugtige luft kan erstattes med frisk og tør luft udefra. I mange ældre huse møder dit murerfirma i Ballerup alt for stor og ukontrolleret luftudskiftning, der fx kommer fra utætheder ved vinduer, døre og murværk.

Forebyg og undgå utætheder og varmetab

For at undgå utætheder og varmetab fremadrettet kan dit murerfirma i Ballerup efterisolere murværket fx med en hulmursisolering. Sådan en isolering nedsætter nemlig varmeforbruget, og den bidrager også med et bedre indeklima. Som regel vil du helt konkret kunne mærke en forskel efter en hulmursisolering, fordi væggene bliver lunere og temperaturen i rummene bliver højere.