Murer i Solrød Strand

Hvornår har du brug for en murermester? Det har du fx, hvis du skal have flyttet en dør, et vindue eller en væg. Eller hvis du skal have lagt nyt tegltag. De seneste års megen blæst har gjort din murer i Solrød Strand til eksperter i stormskader.  

Når stormskaden er på spil

Når uheldet er ude, og dine teglsten suser ned ad tagets ryk, er det rart at vide, at du kan ringe til din murer i Solrød Strand, som kommer ud til dig med det samme. Her standser vi skaden med det vons og sørger for, at dine omgivelser kommer i trygge rammer.

Nyt tag under fredelige omstændigheder

Men skal du blot have lagt et nyt tag som følge af helt fredelige omstændigheder, er det altså også din murer i Solrød Strand, du skal have fat i. Vi arbejder med flere tagtyper som fx betonsten, teglsten og glaserede teglsten, og vi har stor erfaring med at rådgive kunder om, hvilken type der ville klæde deres ejendom – og pengepung ikke mindst – bedst.

Er du til funkis- eller klassisk flisetrappe?

Når du skal have ny trappe, så vælg én i en god kvalitet. Hvis du skal have en udendørs trappe er det vigtigt, at trappen er lavet i materialer, der kan modstå slid i form af vind og vejr – og selvfølgelig brug. Hvad enten du er til en formstøbt betontrappe eller trappe med fliser, har din murer i Solrød Strand et stort udvalg af muligheder, så du får din helt egen unikke trappe som kendetegner og passer dit hjem.

Sikker vej til og fra hjemmet med en frost- og skridsikker trappe

Din murer i Solrød Strand reparerer også din trappe, hvis der skulle være kommet revner i eller anden form for slid på den, men i mange tilfælde er det kun et spørgsmål om tid, før skaden sker et andet sted. Derfor kan det være en bedre investering at vælge en ny trappe. Ønsker du en skridsikker trappe, så vælg en betontrappe med flisebelægning i frostsikre materialer. På den måde er der sikker vej til og fra dit hjem.