Murer i Valby

Din murer i Valby er et dynamisk og prisbevidst firma, og vi tilpasser os hele tiden vores kunders behov. Vi prioriterer et højt kvalitetsniveau baseret på vores medarbejderes faglige dygtighed.  

Alle opgaver inden for murerfaget

Din murer i Valby udfører alle opgaver inden for murerfaget, dvs. nybyggeri, tilbygninger, badeværelser, facaderenovering og alle former for reparationer og renoveringer. Men derudover støber vi også din nye trappe, dit nye fundament og betondæk. Har du en opgave, der måske ligger på kanten af, hvad du ville forvente af din murer, så tøv ikke med at kontakte os alligevel, og du vil blive overrasket.

Gå vinteren sikkert i møde med en skridsikker trappe Vil du gerne gå vinteren sikkert i møde med en skridsikker trappe, så hjælper din murer i Valby

Vil du gerne gå vinteren sikkert i møde med en skridsikker trappe, så hjælper din murer i Valby dig godt på vej. En skridsikker trappe kan støbes i beton og derefter belægges med en skridsikker flisebelægning i frostsikre materialer. Dermed er du sikret mod den værste vinterkulde. Vi rådgiver dig gerne helt uforpligtende, hvis du er i tvivl om, hvordan din nye trappe skal se ud.

Støbning af udendørs og indendørs trapper

Din murer i Valby foretager alle former for reparation af din gamle trappe, men anbefaler næsten altid vores kunder at få støbt en ny, når skaderne begynder at opstå, da det i det lange løb ikke kan betale sig med småreparationer. Vi støber både udendørs og indendørs trapper, og vi har et stort udvalg at vælge imellem.

Prøv en facaderens og få en bygning så god som ny

Trænger din bygning til en ansigtsløftning, kan vi anbefale dig en skånsom facaderens fra din murer i Valby. Trafikfilm, smuds, sod og algevækst er det skidt, der oftest sætter synlige spor på facaden. Vi anvender altid de nyeste teknologier og afrensningsprodukter, der nænsomt bevarer den del af facaden, der skal bevares, og efterlader den som ny.