Murer i Rødovre

Har du ændrede krav til din bolig? Da kan det være, du har brug for murerfaglig ekspertise? Hos din murer i Rødovre får du det bedste fra hele murerfaget – tilfredse kunder igennem mange år tager ikke fejl: du får kun det bedste af det bedste hos murermesteren i Rødovre.  

Skal vi åbne eller lukke hullerne i din ejendom?

Med nye krav til boligen kan det være, du har brug for at ændre dør- og vindueshuller. Da din murer i Rødovre er en moderne murervirksomhed, står vi altid parate til at hjælpe dig med netop det, du har brug for. Så hvis det er at flytte en dør og til gengæld få et stort vinduesparti til at lyse stuen op, to stuer en suite eller franske altandøre i soveværelset, så er vi på pletten.

Vi assisterer også gør-det-selv-manden

Vi kommer også og assisterer dig, hvis du selv har været i gang med at flytte døre og/eller vinduer. Da kan det nemlig være svært at få væggen helt ensartet og eventuelt også at udligne niveauforskellen i gulvet. Vi kommer gerne forbi og hjælper dig med et professionelt look og sidste finish.

Tænker du i grønne og bæredygtige baner?

Hvis du tænker i grønne baner og ønsker at vise omtanke for miljøet, så overvej en energirenovering hos din murer i Rødovre. Det er nemlig sådan, at mange husejere faktisk sparer mellem 15.000 og 30.000 med en energirenovering hos murermesteren i Rødovre. Det er selvfølgelig med forbehold for en række faktorer som fx husets stand, type og opvarmningsform, men hvis du ringer til din murer i dag, så kommer vi ud og giver dig klart svar på, hvor meget du kan spare.

Grøn omstilling er fremtidssikring af din bolig

En energirenovering er også en fremtidssikring af din bolig, idet grønnere energi øger husets værdi, hvis du engang vil sælge det. For grøn og bæredygtig energi er et parameter, som vil få større indflydelse på ejendomsprisen fremover. Desuden – og ikke mindst – får du med grøn energi en grønnere samvittighed, når du tænker i bæredygtig omstilling.