Murer i Køge

Har du brug for en murer i Køge, så kontakt os i dag. Vi varetager langt de fleste opgaver inden for murervirksomhed, men har du en opgave, der ligger ud over det sædvanlige, hører vi gerne fra dig.  

Trænger dine fuger til en rensning?

Det er vigtigt for din murs holdbarhed, at fugerne er i en god kvalitet, så de kan beskytte murstenene mod vind og vejr. Har du problemer med fugernes kvalitet, kan du risikere at komme til at døje med fugt, der i yderste konsekvens kan medføre skader på indervægge og resultere i svamp.  Så kontakt Din Murer i Køge.

Renovering af fuger og undersøgelse af fugekvaliteten

Du kan også selv undersøge dine fuger ved simpelthen at mærke, om der er revner eller huller i dem. Er de så porøse, at de kan kradses ud, bør du kraftigt overveje, om det ikke er tid til en renovering af fugerne. Din murer i Køge renoverer gerne dine fuger for dig.

Få dig et friskt og rent udseende med en facaderens hos din lokale murer

Ønsker du dig et friskt og rent udseende? Da kan det være, det ikke er nok med blot en fugerens. Din murer i Køge foretager også rensninger af hele facader, så din ejendom kommer til at fremstå som helt ny. En facaderens kan også være en god idé, hvis facaden skal males eller renoveres for at skabe de bedste forudsætninger for et nyt godt resultat.

Skånsomme produkter og nyeste teknologi giver dig det bedste resultat

Din murer i Køge bruger kun de mest skånsomme produkter til facaden og med den nyeste teknologi og afrensningsprodukter, kan du være sikker på, at din murer nok skal passe godt på din facade og samtidig få det bedste frem i den. Vi er også eksperter inden for afrensning af mineralske overflader og træoverflader og følger din vedligeholdelsesvejledning til punkt og prikke. Derudover tester vi altid renseproduktet på et lille og diskret område på din ejendom, inden vi går i gang, så vi er sikre på, at vores behandling giver dig det forventede udtryk på din facade.