Murer i Karlslunde

Tænk lokalt, når du skal vælge håndværker til dit byggeprojekt og få flere logistiske fordele. Din murer i Karlslunde støtter mange lokale aktiviteter, og når du vælger os, støtter du op om nærmiljøet.  

En veldrevet murermester

Har du din murer i Karlslunde i tankerne til et nyt projekt, er der flere gode grunde til at holde fast i disse overvejelser. Siden 2007 har vi arbejdet på at forbedre vores service og kommunikation, så der opstår færre misforståelser og kundetilfredsheden stiger. Det er lykkedes over al forventning, så vi i dag har en veletableret forretning med mange faste kunder, der vælger os igen og igen.

Du får meget mere end blot en murer

Når du vælger din murer i Espergærde får du samtidig gode muligheder for at benytte flere af vores faste samarbejdspartnere til opgaver, der ligger udenfor vores specifikke murerområde. Det gælder bl.a. en tømrer og maler. Det er samarbejdspartnere, som vi i årevis har løst mange opgaver sammen med, og som vi derfor kan stå 100% inde for.

Et nyt tag er også murerarbejde

De mange storme, som rammer os i højere grad, medfører flere skader på tagbelægninger og tagkonstruktioner. Har du været udsat for stormskader, er det en god ide at starte med din murer i Espergærde, da vi har stor erfaring med tagskader og samarbejder med forsikringsselskaberne. I første omgang hjælper vi med at begrænse skadens omfang, indtil situationen er mere stabil og du har fået overblik.

Teglsten eller betonsten – det er et murerjob

Vi er en yderst erfaren spiller, når det kommer til at foretage reparationer eller udskifte hele tagbelægningen under mere fredelige omstændigheder. Vi har også vores faste tømrer, som hjælper med at reparere tagkonstruktionen, hvis det er nødvendigt. Dermed kan du nøjes med at kontakte din murer i Espergærde, selvom du skal bruge andre faggrupper til dit nye tag.