Murer i Glostrup

Din murer i Glostrup lever kvalitet fra start til slut i dit byggeprojekt. Vores dygtige medarbejdere er alle mureruddannede, der hver og én sætter danske håndværkstraditioner i højsædet.  

Giv din ejendom en ansigtsløftning med en facaderens

Din murer i Glostrup frisker din facade op med en nænsom og effektiv facaderens. Det er ofte mange års trafikfilm, smuds, sod og algevækst, der sætter tydelige spor på din facades ejendom. Ønsker du derfor et udseende, der kun er en ny bolig værdig, så prøv din murermesters facaderens.

Nyeste teknologi og afrensningsprodukter skåner og renser din facade

Hvis du skal til at renovere facaden eller male den på ny, kan det være en god idé med en facaderens eventuelt kombineret med vores nænsomme fugerens. Din murer i Glostrup anvender kun de nyeste teknologier og afrensningsprodukter, der er yderst skånsomme over for de dele af facaden, du særligt gerne vil bevare.

Ekspertise inden for afrensning af træoverflader som mineralske

Med ekspertise inden for både mineralske som træoverflader giver vi din bygning den bedste ansigtsløftning, så den ser ud som ny. Vi kan også undersøge, om dine fuger trænger til en renovering eller forstærkning, da intakte fuger er af afgørende betydning for en optimal beskyttelsen af murværket og indeklimaet. Utætte fuger øger risikoen for indtrængningen af vand, hvilket i yderste konsekvens kan betyde skader på indervæggene og problemer med fugt.

Renovering eller blot afrensning af dine fuger?

Du kan selv undersøge, om du har revner eller huller i fugerne. Hvis du opdager, at de er porøse og let kan kradses ud, kunne det være en god idé at overveje, om det ikke er tid til en renovering. Hvis du blot ønsker dine fuger nyt liv, udfører din murer i Glostrup også en fugerens, der på skånsom og miljøvenlig vis hæmmer skimmel- og algevæksten i fugerne.