Murer i Espergærde – bedre service fås ikke

Din murer i Espergærde ønsker at hjælpe dig med at få det bedste ud af din bolig. Få realiseret dine boligdrømme ud fra det, du har at arbejde med såvel budgetmæssigt som stilmæssigt.  

Murerselskab siden 2007

Det er utrolig at tænke på, at vi siden 2007 har været i gang med vores forretning, hvor engagement, udvikling og nytænkning har været primære drivere og det, der hver dag har motiveret din murer i Espergærde til at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Vi udfører alle former for murerarbejde både indendørs og udendørs. Vi har en bred fast kundekreds som består af private, kommuner og virksomheder, der benytter vores tjenester igen og igen.

Specialister i badeværelser

Hos private kunder hører vi til blandt de specialisterne indenfor badeværelser. Vi kender bygningsreglementet, der stiller store krav til valget af konstruktioner og materialer i badeværelset, ud og ind og kan derfor rådgive dig om de bedste løsninger til netop dit badeværelse. Desuden skelner man mellem de forskellige områder i badeværelset, hvor bl.a. bruseområdet regnes som våd zone.

Støbning af gulve i vådrum

I den våde zone skal alle samlinger og konstruktioner, rørgennemføringer og hjørner være helt vandtætte. Det samme gælder gulvet, så her tager din murer i Espergærde helt særlige forholdsregler. Der er flere muligheder for at få opnå et tæt gulv og det letteste er at vælge et særligt betongulv, som regnes for at være vandtæt.

Klinker på badeværelset

Den mest udbredte gulvbelægning på badeværelset er stadig fliser. Det vigtigste med denne løsning er at vådrimssikre med en vådrimsmembran eller en gummimasse inden fliserne lægges på. Tjek i øvrigt vores galleri på websitet og få gode ideer til dit badeværelse.

Vinylgulve i våde zoner

Udover betongulvet er der rige muligheder for at vælge en vandtæt belægning i form af enten vinyl eller et særligt vandtæt flisesystem. I dag fås der utrolig mange flotte vinyltyper og kvaliteter, der gør dine værste fordomme om materialet til skamme.