Murer i Ballerup

Hvis ikke behøver du ikke at lede længere. Vi er nemlig parate til at stå på pinde for at servicere dig og give dig top kvalitet på dine mureropgaver. Kontakt murer Ballerup allerede i dag og kom videre  

Vi svinger murerskeen for dig

Og gør i det hele taget alt for at du får en service, som du kan være tilfreds med, og som vi kan være stolte af at levere. Din murer i Ballerup er svaret, når du har en række arbejder, som du ikke selv kan klare på det murerfaglige område. Allerede når du overvejer dine nye ændringer i boligen eller forbedringer på facaden, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Med en murer ved hånden bliver facaden som ny

Facaden hører til en af de største dele af klimskærmen på din bolig. Klimaskærmen har den funktion, at den beskytter din bolig mod vind og vejr. Husfacaden kan som bekendt være udført i flere forskellige materialer og nogle af dem kræver mere vedligeholdelse end andre. Din murer i Ballerup hjælper dig med at holde klimaskærmen i topform, så du forebygger vand- og fugtskader, som kan føre til alvorlige skader på bygningen.

Facaden i mursten

Vi kender alle den klassiske og meget smukke facade i røde eller gule mursten. Murstenen hører til blandt det mest udbredte materiale og det skyldes selvfølgelig, at det er et utrolig holdbart valg til facaden Har du en facade af mursten kræver den et minimum af vedligeholdelse og du skal blot sørge for at efterse fuger og stenenes kvalitet en gang årligt. Er der småskader så kontakt din murer i Ballerup og få en snal om udbedring.

Den pudsede facade

Er mere krævende når det kommer til vedligeholdelse. Omvendt er en hvidpudset mur noget af det mest enkle og rene og de hvidpudsede gamle villaer fremstår vitterligt som noget helt særligt – også i dag. Din murer i Ballerup er parat med tips og trick til, hvordan du vedligeholder den pudsede mur bedst.